A belátásgátló háló csak pár kattintásra van!

A belátásgátló háló csak pár kattintásra van!

Igazán bosszantó, amikor a kertünkben napozunk, pihenünk vagy olvasunk és amikor feltekintünk, akkor összenézünk a szomszéddal, esetleg egy járókelővel, aki kíváncsian néz be a birtokunkra. Az ilyen jellegű kellemetlenségeket elfelejthetjük, ha belátásgátló háló van felszerelve a kerítésünkre, ami teljes védelmet biztosít mások pillantásai elől. Ilyen terméket tudunk vásárolni a belatasgatlo.hu webáruház kínálatából, amelyeknek legtöbbje 70 és 85%-os védelmet biztosít belátás ellen.

Például a készleten lévő Totaltex, zöld, 2 méter magas belátásgátló háló már 95%-os átlátásgátló hatással rendelkezik. Kerítésekre, teraszokra, erkélyekre, korlátokra egyaránt optimális. Fonott, jó szakítószilárdságú háló ez, aminek anyaga UV-stabilitást biztosító adalékkal kevert HDPE, vagyis nagy sűrűségű polietilén műanyag. Kötöződrót segítségével rögzíthető a kívánt felületre. Ha ez a belátásgátló háló véd a kíváncsi szomszédok pillantásaitól, akkor biztosan nyugodtan pihenhetünk a telkünkön.

Sokak választása a fa kerítés panel

A háló is nagyon jó megoldás, de ha a kerítés kialakítása megfelelő, akkor egyáltalán nincs szükség rá. Például a fa kerítés panel alkalmazásakor megvan a belátásvédelem is, illetve a kellőképpen szükséges esztétikum. Arról nem is beszélve, hogy ez a természetes anyag egyre elterjedtebb, hiszen nem vas, nem műanyag, hanem egy környezetkímélő alapanyag. Nagyon jól néz ki bármelyik telek köré építve a Bakony nevű is, ami mindenkinek ajánlott, aki hosszútávra szeretne minőségi és tartós megoldást.

A weboldalon szereplő termékleírásban megismerhetőek eme fa kerítés panel kiváló tulajdonságai is. Lehet választani a Mátra, a Pilis, illetve Tihany közül is, így a bőséges felhozatal minden ízlést és igényt kielégít. Továbbá, a palánk jellegű fa táblákkal igazi hangulatos kerítés alakítható ki, ráadásul ez függőleges lécekből áll, eltérően a webshop többi termékétől, amelyek vízszintesek. Sokféle fa kerítés panel közül választhatjuk ki az ideális faját, ezért célszerű felkeresni a webáruházat, így nem kell bejárni a hagyományos üzleteket, lerakatokat.