A figyelem-befolyás eszköze a szórójáték gyerekeknek

A figyelem-befolyás eszköze a szórójáték gyerekeknek

A reklámajándékok a vevők figyelmének felkeltésére használt eszköz. Fontos, hogy az arculat elemei passzoljanak egymással és kerek egészet alkossanak. A szóróajándék gyerekeknek olyan szimbólum lehet, amivel könnyen azonosítható a cég és megkülönbözteti a versenytársaktól. Ezért fontos, hogy a reklámajándék frappáns és figyelemfelkeltő legyen.

A gyerekek között népszerű ajándék a fajáték, az emblémás ruhácskába öltözött plüssállat, színes ceruza, ügyességi játék és nem utolsósorban a felfújható strandeszköz. A szóróajándék gyerekeknek fantasztikus lehetőségeket nyújt a reklámpiacnak. Erre azért érdemes odafigyelni, mert a reklámajándékok sok mindent megmutatnak a cég által képviselt értékekről és a minőségről.

Ugyanakkor abban is segítenek, hogy jobb kapcsolatot alakíthassunk ki a vevőinkkel. A szóróajándék gyerekeknek a nagyobbaknak is remek meglepetés lehet. Számukra hasznos reklámajándéknak bizonyulnak a vicces fogkefe tartók és az élénkszínű vonalzók. Ezek a reklámajándékok azonban csak akkor váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, ha a minőségük kiváló.