A fogpótlás jó opció

A fogpótlás jó opció

Sajnos nagyon kevesen születünk olyan testtel, ami nem beteg vagy nem rendelkezik valamilyen gonddal. Nem véletlen, hogy a fogpótlás sok családnál nem opció, hanem kötelesség. A gyermekek gyakran ferde fogakat örökölnek valakitől, amiért az iskolában csúfolni fogják. Ha ez nem lenne elég, akkor mindez felnőttkorban is folytatódik, lehet, hogy a munkahelyen is éppen azért néznek ki minket, mivel nem tökéletes a mosolyunk.

Persze gondolni kell az olyan eseményekre, amikor egyik napról a másikra veszítjük a fogainkat, ami lehet egy betegség vagy baleset műve is. Ilyenkor úgy érezhetjük, hogy összedőlt a világ és nemcsak mosolyogni, hanem emberek közé menni sincs kedvünk.

Teljesen érthető, ha ilyenkor azonnal megoldás után nézünk és nyugodtan dőlünk hátra, amikor a fogpótlásról hallunk. A mai technológiával már nem kell többé rejtegetnünk magunkat, hiszen egész fogsorokat tudnak úgy megteremteni, hogy nem is lehet róla megmondani, hogy valódi-e. Ne hagyjuk, hogy a gúnyolódok győzzenek, hanem éljünk a fogpótlás lehetőségével!