A gyerekágy kötelező eleme a rácsvédő

A gyerekágy kötelező eleme a rácsvédő

A gyermek biztonságos alvása az élete első évében a megfelelő fejlődés kulcsa. A gyermekágyban található rácsvédő az ágynemű olyan eleme, amit arra terveztek, hogy megvédje az újszülöttet a huzattól, a hideg falaktól és a veszélyes helyzetektől, miközben a gyermek ébren van.

Ezek az ágy oldalaira megfelelően rögzíthető párnák hangulatos és meleg légkört teremtenek, kizárva az ágy kialakítása által okozott ütések lehetőségét a baba mozgása közben.

A rácsvédőnek, mint minden újszülött ágyneműnek, meg kell felelnie a kötelező biztonsági követelményeknek és előírásoknak, antiallergén tulajdonságokkal kell rendelkeznie, meg kell előznie a párnák belsejében a penészgomba és egyéb kórokozók kialakulását, ellen kell állnia a gyakori mosásnak.

A rácsvédő állhat egyetlen darab szilárd elemből, ami úgymond körülöleli a kiságyat, de különálló párnákból is, amelyeket a szülők kedvükre variálhatnak. Miután kiválasztotta az Önnek leginkább megfelelő modellt, rendelje meg és már néhány napon belül átveheti!