A kantáros munkásnadrág előnyei

A kantáros munkásnadrág előnyei

Valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy nem talált valamit, ami néhány perccel ezelőtt még éppen a kezében volt. A kantáros munkásnadrág segít, hogy ne hagyjuk el a használt szerszámokat, hála a kialakított zsebeinek. Van rajta elöl, hátul, a mellrészen, sokszor a térden is.

Úgy vannak megvarrva, hogy a kisebb tárgyak kényelmesen elférjenek benne, a külön elkészített telefontartó pedig megvédi a készülékét az eséstől. Sok munkahelyen nyeles szerszámokat is kell használni, így néhány övrészen kalapácstartó hurkot is elhelyeznek.

Másik előnye a gumis derék, ami ebéd után sem nyomja a hasat és biztosítja, hogy az egész napos munka mellett is kényelmet élvezzen. A kantárnak köszönhetően bártan leguggolhat, lehajolhat, nem kell azzal foglalkoznia, hogy esetleg lecsúszik, így gond nélkül végezheti a munkáját.

A kantáros munkásnadrág anyagát tekintve is kiváló, nem fogja kidörzsölni a bőrét és nem hagy viszkető érzést a használata után. A minőségi ruhadarab beszerzése nemcsak visszatérül, hanem biztonságos és kényelmes.