A korai magömlés okai esetenként változóak

A korai magömlés okai esetenként változóak

Sajnos ez a probléma nagyon gyakori és minden korosztályt érinthet a férfiak esetében. A korai magömlés okai többfélék lehetnek. Számon tartják, mint klinikai diagnózis, viszont nem betegségként. Bekövetkezhet lelki, fizikai, valamint alacsonyabb szerotonin termelés jelenlétekor.

Sokan ezzel a problémával nem fordulnak orvoshoz, ez a későbbiekben még nagyobb lelki terhet jelenthet. A párkapcsolatokban ez a dolog nagy problémát okoz, mivel ilyenkor a partner kielégítetlen marad, ebből kifolyólag pedig a felek között feszültség alakulhat ki. A korai magömlés okai sokfélék, de leginkább pszichés eredetűek. Abban az esetben, ha egy korábbi kapcsolatban ritkán fordult elő a dolog, akkor a jelenlegi helyzetéhez az éppen aktuális párkapcsolata valószínűleg hozzájárul.

A gyors ejakuláció által kialakulhat kezdődő merevedési zavar. A korai magömlés okai közé testi rendellenességeket is lehet sorolni, azonban ez ritkábban fordul elő. Ha észleli ezt a kellemetlen dolgot, akkor érdemes minél előbb orvoshoz fordulni.