A korszerű házimozi kiépítése nem összetett

A korszerű házimozi kiépítése nem összetett

Napjainkban minőségi képet sugárzó televíziók vannak a kereskedelmi piacon, különálló hangszórókkal kiegészítve és kimondottan moziszerű élményt lehet velük elérni. A házimozi szisztéma alapja, hogy több hangszórót kell elhelyezni a helyiség különböző részein. A központi rendszer hivatott megoldani az erősítést és általában a hangjelek kezelését. A netdepo.hu webáruházban forgalmazott házimozi erősítők rendelkeznek a legújabb dekóderekkel, internet eléréssel és okostelefonnal is vezérelhetőek.

A médialejátszók Android alapú készülékek, háttértárakról és NAS szerverekről tudják dekódolni, majd lejátszani az adatokat. Az igazi jó élményt a korszerű 7.1-es szintű rendszerrel lehet elérni, ez esetben a plafonon is kell hangszórót elhelyezni, a teljes 3D hangzás érdekében. A saját házimozi kiépítése a különböző elemek kombinálásával történik, lehetséges egyéni kialakítás is, a speciális igények megléte esetén, de a már kiépített rendszer darabjai is kombinálhatóak más kiegészítőkkel.

A beépíthető hangszóró termékcsalád igen széles

A házimozizás és általában a hangélmény fokozása céljára több hangszórót ajánlott alkalmazni. A hagyományos, különálló típusok mellett, a webshopban számos beépíthető hangszóró várja az érdeklődőket. Az itt forgalmazott modellek olyan neves és elismert gyártótól kerültek ki, mint amilyen a Taga, a Magnat és a KEF. Az egyes termékek ára igen különböző, a legegyszerűbbek már 30 ezer Forintért megvásárolhatóak. A komolyabb teljesítménnyel és több funkcióval ellátott fajtákért 100 ezret is kell adni.

Mindegyik beépíthető hangszóró elhelyezhető a falban vagy a mennyezeten, közös tulajdonságuk továbbá, hogy a felületük a legtöbb esetben lefesthető. Ez alól kivételt képeznek a speciális peremmel ellátott, esztétikus dizájnú darabok, amelyek kiemelik a berendezést a környezetből. Mindegyik beépíthető hangszóró mellett fel vannak tüntetve az alapparaméterek, mint amilyen a terhelhetőség, az érzékenység, a frekvencia átvitel és még sok minden más adat, amelyek ismeretében könnyebb a választás.