Az akkumulátor átvétel ár befolyásoló tényezői

Az akkumulátor átvétel ár befolyásoló tényezői
Sokan nincsenek tisztában bizonyos tényekkel a gépkocsik akkumulátorával kapcsolatban. Először is tudni érdemes, hogy egy veszélyes hulladékról van szó, ami hibásan is ér egy kis pénzt. A MÉH telephelyeken az akkumulátor átvétel ár egy meggyőző érv lehet a leadás mellett. Ami még fontos itt, hogy nem csupán a pénzről szólhat az akkutól való megválás.
A gazdasági érdek mellett, a környezetvédelmi előnyöket is érdemes szem előtt tartani. Amellett, hogy a Méhes Hulladék Kft-nél az akkumulátor átvétel ár reális, nem szabad elfelejteni, hogy a tatabányai és oroszlányi MÉH telephelyeken mindig komolyan veszik a környezet megóvását a szakemberek.

Tapasztalatból pedig nincs hiány, ugyanis a munkatársak több éve foglalkoznak már a savas ólomakkumulátorok felvásárlásával. Ennek köszönhetően pedig biztosra veheti a kliens, hogy az akku átvétel, tárolás, feldolgozás és minden egyéb procedúra nagyon hatékonyan történik. De minek köszönhetően magasabb a vártnál, megszokottnál az akkumulátor átvétel ár?
Egy olyan eszközről van szó, ami meghibásodott állapotában is értékesnek számít, hála a benne található alapanyagoknak. Egy átlagos, 17 kilogrammos akkuban is van legalább 3 kg műanyag és 8 kg félólom. Nyilván az, hogy mennyit kap a termékért az ember, mekkora az akkumulátor átvétel ár, az nagymértékben függ a hazai és a világpiaci helyzetektől, az alapanyagok árától.

A vas átvételi ára a minőségi szintektől függ

A MÉH telephelyek, így a Méhes Hulladék is különféle minőségi szinteket különböztet meg a hulladékanyagokkal kapcsolatban. Miért fontos ez? Főleg azért, mert a vas átvételi ára javarészt ettől függ. Minél vastagabb, tisztább az adott fém, annál többet ér a végső elszámolásnál.
Mi a helyzet akkor, ha a vas mellett egyéb anyagok is vannak a leadni kívánt hulladékok között? Nos, ekkor csakis az olcsóbb matéria árában tudják azt átvenni a kollégák. Ilyenkor a vas átvételi ára változó lehet. A vas felvásárlás csak így mehet végbe úgy, hogy mindenki elégedett lehessen. Még több infót meg lehet tudni erről a meheshulladek.hu oldalon.