Az elasztikus pamutból sok mindent készíthetünk

Az elasztikus pamutból sok mindent készíthetünk

A pamut ma is a textilipar egyik legkedveltebb anyaga. Praktikus, természetes, kellemes a bőrnek, könnyen tisztítható, magas hőfokon mosható. Az elasztikus pamut sem teljesen új anyag és már rengeteg felhasználási lehetőséget ismer. A rugalmas ruhákat, lakástextileket sokan kedvelik, hiszen kényelmesek, praktikusak és remekül mutatnak. Az öltözékek készítése terén szinte határtalan a paletta, hiszen nadrágok, pólók, babaruhák, táncruhák, de még alsó öltözékek varrására is tökéletesen alkalmas.

Az elasztikus pamut ruhák komfortosak, jól szellőznek, tehát nagyon kellemes a viseletük. A ruhagyártáson kívül, a rugalmas pamut máshol is teret hódít. A gumislepedők rendkívül praktikusak, főként a rugalmas anyagúak. Ezek könnyen felhúzhatóak a matracra és nem csúsznak le. Az elasztikus pamut anyagok többféle szál-összetételben vannak jelen. Kaphatóak ugyanis 100 % pamutból és poliészterrel kevert típusok. Ha igazán szép és minőségi fajtákat vásárolna, akkor keresse a Szakatex budapesti raktárában vagy webáruházában!

A plüss anyagok a meleg ruhák készítéséhez ideálisak

Ahogy beköszönt a hideg, azonnal olyan ruhákat vennénk fel vagy adnánk a családtagjainkra, amelyek melegek és kellemesek. A plüss anyagok kitűnőek az ilyen ruházat készítésére. Rengeteg jó tulajdonsággal rendelkeznek, ezért nem véletlen, hogy mind a felnőtt, mind pedig a gyermekruházat gyakran használt alapanyagai. Készíthetőek belőlük pulóverek, kardigánok, gyermekruhák, sapkák, köntösök, takarók és még sok más.

Az összetételüknek köszönhetően, a plüss anyagok sokáig megőrzik a színüket, tartásukat. Mosógépben moshatóak, hamar száradnak, egyáltalán nem igényesek. Szép és jó minőségű plüss anyagok többféle változatban megvásárolhatóak a szakatex.hu webáruházból vagy pedig a bolt budapesti raktárából. A plüss termékeket a vállalkozás kizárólag Olaszországból és Törökországból hozza be Magyarországra, hogy a piacon található legmegfelelőbb színvonalat tudja garantálni az ügyfeleinek, a lehető legrövidebb idő alatt.