Az inverteres klíma nem csupán nyáron lehet hasznos

Az inverteres klíma nem csupán nyáron lehet hasznos

A globális felmelegedés erősen érezteti velünk a hatását ezen a nyáron is. A hőség szinte kibírhatatlan légkondicionáló berendezés használata nélkül, akár a otthonunkban, akár a munkahelyünkön vagyunk napközben. Az inverteres klíma kiváló opciót jelenthet, hiszen a hatásfoka rendkívül kielégítő, ráadásul nemcsak a legmelegebb időszakokban, hanem a téli hónapokban is igen jó hasznát vehetjük.

Energiagazdaságosság szempontjából leginkább tavasszal és ősszel hasznosítható az inverteres klíma fűtési funkciója, amikor már nem éri meg beüzemelni a központi fűtést, viszont igencsak jól jönne egy kis plusz meleg a lakásban egy-egy hidegfront vagy huzamosabb, több napig tartó alacsonyabb hőmérsékleti értékek esetén.

Érdemes megtekinteni az eklima.hu webáruház kínálatát, ahol bőséges és nem mellesleg minőségi választékból szemezgethetünk. A megfelelő inverteres klíma kiválasztásához laikusként mindenképpen kérjünk ki a szakértői véleményeket is! Legfőképp a teljesítmény a meghatározó paraméter, hiszen attól függ, mekkora helyiségméretet tudunk lefedni a gépezettel.