Citromfa vásárlás kedvező feltételekkel

Citromfa vásárlás kedvező feltételekkel

Nagyobb szobanövényeink között szerepel a citromfa, ami gyönyörű terméseket hoz, amennyiben megfelelő körülményeket teremtünk számára. Ráadásul a citromfa vásárlás akadályba sem ütközik, hiszen a virágüzletek, piacok mellett, már az internetről is meg lehet rendelni a kiszemelt példányt.

Története szerint először csak dísz-, illetve fűszernövényként tartották, de az 1700-as években skorbut elleni védekezésre használták a tengerészek, mivel magas C-vitamin tartalommal rendelkezik. A citromfa nyáron szeret a szabadban lenni, hogy minél több napfénnyel találkozzon. Már tavasszal ki lehet tenni a teraszra vagy az udvarra, kertbe, ha a hőmérséklet nem csökken 10 C fok alá.

Téli tartására legideálisabb egy fűtetlen veranda, mert kedveli a világos, hűvös helyeket. Ilyen körülmények között szépen fejlődik és növeszti a lombozatát. A citromfa vásárlás a virag-online.hu webáruházban igazán kedvező anyagi feltételekkel történik. Gyönyörű növényt szerezhetünk be innen. Jó választás, hiszen a citromfa vásárlás évtizedekre szól.