Cumiláns organikus anyagokból

Cumiláns organikus anyagokból

Sok baba elengedhetetlen kiegészítője a cumi. Ez megnyugtatja őket, álomra szenderíti, így jó, ha mindig kéznél van. Persze a cumi állandóan kiesik a kicsik szájából, kezéből, így a cumilánc kétségtelenül hasznos dolog. Az édesanyák, mint minden babájuknak szánt eszköz esetében, ezt is általában nagy gonddal választják ki.

A legtöbben már kizárólag csak természetes anyagút vásárolnak ebből a termékből is. A tikkajatek.hu webáruházban megtalálhatóak az elegáns, letisztult formavilágú és színű Mushie cumilánc típusok, amelyek amerikai édesanyák kézzel készült termékei. Mind cumi, mind pedig rágóka rögzítésére kiválóan alkalmasak.

Ezek természetes bükkfából és prémiumminőségű 100% élelmiszeripari szilikonból készült gyöngyökből vannak felfűzve. Egy Mushie cumilánc a babának is érdekes kiegészítő, amit majd előszeretettel nézeget, tapogat, sőt, akár a szájában is vesz. Mivel organikus anyagból készül és könnyen tisztítható, egyáltalán nem ártalmas az egészségre. Válassza Ön is a legjobbat a gyermekének!