Elegáns és praktikus teakészítő

Elegáns és praktikus teakészítő

Legyen szó minimalista vagy modern háztatásról, mindkét esetben remek döntés olyan eszközöket vásárolni, amelyek több funkciót is képesek ellátni. A mai modern kávéfőző gépek egyre nagyobb méretűek és bonyolultabb a használatuk.

Azonban a tökéletesen letisztult teakészítő segítségével rendkívül intenzív teák és kávék is készíthetőek. Hatalmas népszerűségnek örvend manapság ez a megoldás, hiszen roppant egyszerű a kezelése, az ízvilág mégsem kerül háttérbe. Ennek köszönhetően elhagyható mindenféle kávékapszula vagy teafilter. A teakészítő szálas tea alkalmazásával is tökéletesen működik. Használat után a tisztán fennmaradt kávézacc és tea szálak rögtön mehetnek a komposztba.

Azonban a virágok földjébe keverve is remek eredményeket lehet elérni. Ez a teakészítő mindössze 18 centiméter, tehát könnyen elfér bárhol. Leegyszerűsített kivitelezésének köszönhetően, könnyen tisztántartható. Hőálló üvege és rozsdamentes acél elemei lehetővé teszik, hogy hosszú évekig hű társunk legyen a konyhában.