Elektromos padlófűtés fürdőszobába és a többi helyiségbe

Elektromos padlófűtés fürdőszobába és a többi helyiségbe

Vidékünk időjárási viszonyai az év legnagyobb szakaszában rákényszerítik az embereket arra, hogy mesterségesen melegítsék az otthonaikat. A hagyományos, szilárd alapanyagok lassan már a múlté lesznek, mert egyre több innovatív megoldás jelenik meg a piacon, mint amilyen például az elektromos padlófűtés fürdőszoba belsejébe.

A járófelület melegítés előnyének felfedezése már évtizedek óta közismert, de ez a rendszer igen előnyös a többihez képest. Minden típusú burkolat alá elhelyezhető a beltéri fűtőszőnyeg, legyen szó csempéről, kőről, laminált parkettáról vagy fáról, de még szőnyeg alatt is működtethető a lakás bármelyik pontján.

Ez a technológia egy amorf fémszalagon alapul és nagyon könnyen beüzemelhető. Az elektromos padlófűtés fürdőszobába való alkalmazása jobb, ha a csempék és nem a szőnyeg alatt valósul meg, mert a helyiség rendeltetése következtében jelentősebb vízmennyiség juthat a padlózatra. A kereskedelmi kínálat igen nagy. Méret tekintetében megtalálható fél- vagy egyméteres szélességben az elektromos padlófűtés fürdőszoba változata, de a hosszúsága igény szerint variálható, egészen 350 cm-ig.