Előtető edzett üvegből: egyre népszerűbb ez az esztétikus és strapabíró megoldás

Előtető edzett üvegből: egyre népszerűbb ez az esztétikus és strapabíró megoldás

A házak bejárati ajtója fölött a legtöbb esetben van előtető, ami egyrészt védi a nyílászárót a napsütéstől, esőtől, hótól, másrészt pedig az ott lakókat, amikor például esőben érnek haza, nem hagyja bőrig ázni, amíg kinyitják az ajtót. Impozáns kinézetet ad az építménynek az üvegből készült előtető, amiből többféle is létezik. A pontmegfogásos előtetők edzett üvegből készülnek.

Ezek a konstrukciók amellett, hogy elegáns designnal rendelkeznek, átengedik a fényt, nem árnyékolják be az alattuk nyíló lakóteret. A pontmegfogásos típusok az exkluzív kategóriába tartoznak, bármilyen házon rendkívül esztétikusan néznek ki. Mondhatná bárki, hogy ez a megoldás veszélyes, hiszen nehéz az üveg és ha leesik, akkor megvághatja az alatta lévőt.

Ez nem így van, hiszen a pontmegfogásos előtetők edzett, ragasztott biztonsági üvegből készülnek, így teljes mértékben garantált a biztonság. Egy esetleges törés alkalmával a két üveg közötti ragasztóréteg egyben tartja a táblát. Ha már van egy meglévő fa- vagy vasszerkezet az ajtó vagy a terasz fölött, az üvegtető rögzítése arra szintén lehetséges. Praktikus megoldás, hiszen nem szükséges lebontani a szerkezetet, tönkretenni azt, ami már megvan. Az üveg előtető ezzel a megoldással is jól nézhet ki, főleg akkor, ha szakértő kezek végzik a kivitelezést. A Class Üvegstúdió szakemberei az említett megoldások mellett, egyedi és különleges elképzeléseket is megvalósítanak.

Megbízható vállalkozás ez, a korrekt mesterek minden esetben kifogástalan munkát végeznek. 30 év tapasztalata áll a cég háta mögött, ennek ismeretében gondolhatjuk, hogy náluk a hibalehetőség abszolút minimális. A classuveg.hu weboldalon olvashatjuk az elégedett ügyfelek véleményeit is, amelyekből megtudhatjuk, hogyan dolgoznak ezek a szakemberek.

Tehát, ha előtetőt szeretne a házára szereltetni edzett üvegből, akkor mindenképpen célszerű felvennie ezzel a vállalkozással a kapcsolatot. A pontos határidőt mindig betartják a mesterek, munkájuk végeredménye pedig garantáltan elsőrendű lesz.