Ezek a casco biztosítás feltételei

Ezek a casco biztosítás feltételei

A legtöbbünknek a legkedvesebb tulajdona az autó, amire úgy vigyázunk, akár a szemünk fényére. Ezt az értéket lopás, törés, részlopás, totál- és elemi kár kockázatoktól biztosítással védhetjük meg. A Biztoshely szerint komoly feltételekhez kötött a casco biztosítás. A 2022 és 2023-as években is a gépjármű teljes védelmére szolgál ez a biztosítási módozat. Bár nem kötelező érvényű a gépjármű tulajdonosokra nézve, de aki rendelkezik egy ilyen szerződéssel, az elmondhatja, hogy minden tőle telhetőt megtett az értékének megóvása érdekében.

A biztoshely.hu weboldalon használható a CASCO biztosítás kalkulátor rendszer, amit célravezető igénybe vennünk, mert 12 ajánlatot hasonlíthatunk össze vele. Egyébként is érdemes 1-2 évente felülvizsgálni a meglévő biztosítás feltételeit, mivel a biztosítók ajánlatai teljesen eltérnek egymástól. Ha a kalkulátor használatával megtaláltuk az optimális ajánlatot, akár 10 perc alatt megköthetjük a kontraktust a weboldalon.

Itt kedvező áron biztosíthatunk a kedvenc gépkocsinknak teljes védelmet, gyors, rugalmas és ingyenes ügyintézéssel. Amikor valaki új gépkocsit vásárol, akkor sem érdemes a szalonban megkötni a CASCO biztosítást, mert ott az esetek többségében jó, ha 3-4 ajánlatból választhat. Sokan gondolják azt, hogy a 4-5-8-10 éves autóra nem érdemes megkötni, pedig sajnos ezeket is gyakran ellopják, illetve saját hibás károk is előfordulhatnak. Jobb, ha előre felkészülünk az ilyen lehetséges bajokra.

Ráadásul egy régebbi gépkocsi is lehet a szívünk csücske, főleg, ha bejártuk vele a fél világot és gyönyörű emlékek kötődnek hozzá. Ha az autó kiszolgált minket annyi éven és kilométeren keresztül, akkor miért ne adnánk meg neki a jól megérdemelt biztonságot? Nos, bármilyen évjáratú, márkájú gépkocsival rendelkezzünk, a CASCO biztosítás mindig jól jön. Az említett weblapon pedig nagyon könnyen, mindössze néhány perc alatt megköthetjük rá a CASCO biztosítás szerződést. Ennek érdekében egyetlen lépést sem kell tennünk. Cselekedjen helyesen!