Gurulós állványok nagy teherbírással

Gurulós állványok nagy teherbírással

Az ilyen szerkezetek esetében érdemes biztosra kell menni és ha lehet, akkor inkább kerüljük a silány változatok beszerzését, illetve használatát, mert azzal veszélybe sodorhatjuk a saját és mások életét!

A stabilepita.hu által forgalmazott gurulós állványok kiváló minőséget képviselnek, hiszen ezeket a Layher gyártja, ami már számtalanszor bebizonyította, hogy mennyire odafigyel minden apró részletre a termékeivel kapcsolatban. A gurulós állványok éppen ezért lettek ennyire kifinomultak.

A tárolásukhoz nem kell sok hely, hiszen egész szűk helyen is elférnek ahhoz képest, hogy milyen magasba lehet elérni a segítségükkel. Az összeállításuk szintén nem igényel mérnöki diplomát, ezért bárki meg tudja oldani.

A súlyuk nem számottevő, viszont a szerkezetük masszív, ami kifejezetten nagy teherbírást eredményez. A gurulós állványok értelemszerűen kerekeken gördülnek, amelyek fékekkel vannak ellátva. Nedves, egyenetlen felületen is lehet biztonságosan használni a gurulós állványokat, megfelelő beállítások mellett.