Háromszintes, medencés Barbie babaház

Háromszintes, medencés Barbie babaház

Amennyiben végiggondoljuk a gyermekkorunkat, bizonyára felötlik egy élmény a legkedvesebb játékunkról, ami minden napunkat bearanyozott. A háromszintes, medencével és csúszdával rendelkező Barbie babaház is ezt az élményt nyújthatja a kicsiknek. A babáknak tervezett álomház rózsaszín, ami bizonyára minden kislánynak egyből elnyeri majd a tetszését.

A játékházban összesen 6 szoba található, ugyanis mind a három szinten 2 helyiség van. A földszinten helyezkedik el az étkező, a konyha, valamint a garázs. A konyhából igazi hangok szűrődnek ki, úgy mint a sistergő tűzhely vagy éppen a vízforraló sípolása. A Barbie babaház első emeletén a fürdőszoba és a nappali kapott helyet.

A legfelső szinten pedig a hálószoba, valamint a dolgozószobája lelhető fel. A Barbie babaház olyan meglepetéseket is tartogat, mint az emeltes ággyá alakítható kanapé vagy az irodává varázsolható dolgozószoba. Keresse fel Ön is a jatekotthon.hu weboldalt és szerezzen be gyermekének ezt a csodálatos játékot, amivel garantáltan őszinte mosolyt csal az arcára!