Hasznos munkatárs az ásottkút szivattyú

Hasznos munkatárs az ásottkút szivattyú

A száraz nyári hónapokban mindenképpen meg kell oldani a kert megfelelő vízellátását. Azért kerül a fókusz erre a részre, mert a közművesített területeken a lakásban folyamatosan biztosított a folyadék jelenléte kellő mennyiségben. A virágok és zöldségek ugyanakkor szenvednek a hiánytól. Az ásottkút szivattyú hatékony megoldást kínál az ilyen jellegű problémákra.

A csőbúvár rendszerekkel szemben, ez a termékkategória egy kicsivel vastagabb, ezért csak nyílt befogadó rendszerekben használható. Az ásottkút szivattyú ilyen formában felhasználható ciszternák, medencék, esővíztárolók kipumpálására. A kapacitása olyakor eléri a 70 méteres emelési magasságot és bőven túllépheti a 200 liter percenkénti teljesítményt.

A legtöbb esetben az ásottkút szivattyú el van látva úszó-, de kiegészíthető áramlás- és nyomáskapcsolóval ugyanúgy, valamint ráköthető a hidrofor tartályra. Egyszerűen és gyorsan üzembe állítható. Műanyag és rozsdamentes anyagok kombinációjából készülnek. Az ásottkút szivattyú minden zavaró hatás nélkül, csendben teszi a dolgát.