Ilyen árakra számíthat, ha medence takaró fóliát keres

Ilyen árakra számíthat, ha medence takaró fóliát keres

Nagyon kellemes nyáron a saját kertünkben található medencében lubickolni, amit nemcsak a gyermekek élveznek, hanem bizony a felnőttek is. Egy ilyen konstrukció nem apró befektetés, ezért amikor használaton kívül van, biztosítani kell a megfelelő védelmet, ha lehet, akkor direkt erre a célra gyártott fóliával.

Ha kíváncsi arra, hogy most mennyibe kerül egy medence takaró fólia, akkor egyszerűen kattintson a buborekfolia.hu linkre! Az innen megvásárolható Solar fólia kedvező áron kapható kisebb és nagyobb buborékos kivitelben egyaránt. A védelem mellett, más szempontokból is érdemes letakarni az otthoni fürdőhelyet. Először is a hőnyerés céljából, mivel a kültéri medencéknél a fólia felmelegedésével a víz hőmérsékletét is növelni lehet.

A másik nézőpont a hőtartás, hiszen kiváló fedőrétegként szolgál a fólia az éjszakai lehűlések idején. Továbbá, a megfelelő takarással elkerülhetjük a rovarokat és a szél által befújt szennyeződéseket, tehát tiszta marad a medence. Fontos tudni, hogy a medence takaró fólia minimalizálhatja az elpárolgó vizet. Ez pedig jelentős anyagi megtakarítást eredményez, mert a víz utántöltése és a vegyszerek újbóli adagolása is ritkítható lesz. A Solar medence takaró fólia különleges pozitívuma maga a színe, ezért nem engedi a medence falain a fény hatására beindulni az algásodás folyamatát.

Nagy előny ez, hiszen senki nem szeretne algás, nyálkás, zavaros vízben fürödni. A buborekfolia.hu webáruházból beszerezhető kisebb buborékos Solar medence takaró fólia UV stabil, vegyszerálló, kétrétegű termék. Az árak sem riasztják el a vásárlókat, mert igen korrekt módon vannak megszabva. Nagyon jók ezek a kétrétegű buborékos fóliák, mivel a légpárnákban lévő levegő segíti az anyagot, hogy felfeküdjön a víz felszínére.

Az anyagvastagsága 260 mikron, alapanyaga LDPE, első osztályú minőséget képvisel. Megvásárolható 30 és 63 méteres tekercsekben, de ha arra van igény, akkor méterre vágva is értékesítik. Az sem jelent semmilyen problémát, ha valakinek egyedi méretre van szüksége a medencetakaró fóliából, mert azt is megoldják a cég munkatársai.