Igazán népszerű a szerelt hangfal kábel

Igazán népszerű a szerelt hangfal kábel

A szakemberek nem vitatják, hogy a jó hangminőség érdekében igenis szükséges valamilyen alátét a hangfal alá. A hangfal alátét lehet egy szimpla tüske is. A jó minőségű eszköz segítségével például pontosabb lesz a basszus, ami bizonyos zenei műfajoknál igenis sokat jelent.

A kellék megvétele és beillesztése után egyből megfigyelhető, ahogy a hangszínpad és a zene áttetszősége, transzparens jellege is jobbá válik. A megfelelő hangfal alátét alkalmazásával biztosra veheti az ember, hogy a torzulás nagymértékben csökken, illetve a szomszédok, közelben lakók is sokkal kevesebb rezgést érzékelnek majd.

Mennyit érdemes kiadni a hangfal alátét tartozékért? Nos, már egy pár ezer forintos darabbal is sokkal jobban jár valaki, mint a semmivel. Van már ragasztós és csavarozós kialakítású, illetve olyan hangfal tüske, amelyik csavarmenetekkel bír. De, aki nem akar egy olcsót megvenni, az találhat drágább modelleket is.

Ezek az alátétek kivitelükben is különböznek. Például a Soundcare produktumait zárt házba építik, hogy a tulajdonos padlója sértetlen maradjon. Milyen kellékekhez kötelező a hangfal alátét? Tudni kell, hogy a különböző anyagú, például fa, fém, kerámia, mikro-kristályos hifi készülék alátét fajták más mikro-vibrációkat képesek elnyelni.

Ezért is kell tudja az ember, hogy pontosan mihez is vásárolja a terméket. Ha már az alátétről szó esett, nem maradhat ki a szerelt hangfal kábel megemlítése sem. Ugye, amikor a hifi rendszer kialakítása a végéhez közeledik, akkor bizony pár tíz centiméter nem sokat számít, egészen addig, amíg a szerelt hangfal kábel nem kerül bekötésre.

Ilyenkor már egész rendszer működésének milyensége ezen állhat vagy bukhat is. A KáCsa Audio termékeinek köszönhetően olyan hifi rendszer szerezhető be, ami hibátlan. Például az AudioQuest Aspen tipikus megtestesítője annak a kategóriának, ami eggyel a párszáz forintos vékonyka, sima réz szerelt hangfal kábel fölé tehető.

Ennek a vezetőszálainak a keresztmetszete 2×2,5 négyzetmilliméter, ami sokak által standardnak vélt vastagság, és szinte bármilyen méretű, teljesítményű erősítővel vagy hangsugárzóval használható.