Hajdu Aquastic 80 aktív anód védelemmel

Hajdu Aquastic 80 aktív anód védelemmel

Egyre többen keresik a kompakt megoldásokat. Tökéletes példa erre a Hajdu Aquastic 80 egyre növekvő népszerűsége. A villanybojler-csere.hu weboldalon pontos listát találhatunk arról, hogy nagyjából mekkora összegre kell számítanunk, ha a Hajdu Aquastic 80 beszerzése mellett döntünk és még a bekötést is igényeljük.

Egyszeri kiadás, ami előbb-utóbb meg fog térülni, hiszen az energiatakarékos kivitelnek köszönhetően, 1 év alatt jelentős összeget spórolhatunk meg a használatával. A gázbojlerek szintén hatékonynak számítanak, csak sokkal nehezebb és veszélyesebb a beszerelésük.

A Hajdu Aquastic 80 egyáltalán nem marad el hatékonyság szempontjából a konkurenciától. Egy átlagos bojlercsere ára jóval 100 ezer Ft alatt kivitelezhető.

A vízkő elleni védelem alapdolognak számít a Hajdu Aquastic 80 esetében, de a korróziót is el kell kerülni valamilyen módon. Éppen ezért aktív anódos védelemmel van ellátva, ami garantálja a hosszú élettartamot. Így már minden gond nélkül működhet éveken keresztül a villanybojler.