Liziantusz csokor a tisztelt hölgynek

Liziantusz csokor a tisztelt hölgynek

A hölgyek nagyon szeretik a virágokat, tehát mindig örülnek, ha egy csokorral lepi meg őket a párjuk vagy valamelyik barátjuk, ismerősük. A lila szín kedvelőinek a liziantusz csokor ideális választás, ráadásul a benne felfedezhető szálak egy gyönyörű virágzuhatagot képeznek.

A meglepetés nagyobb, ha a bokrétát futár szállítja házhoz, ezért érdemes a viragkuldes.shop.hu oldalon található cég szolgáltatásait igénybe venni ehhez. Választható 10, 20 vagy 30 szálas liziantusz csokor, mindegyik varázslatosan szép. Anyagilag jobban megéri a nagyobbik változatot választani, ugyanis 15 000 Ft fölötti rendelésnél nem kell fizetni a kiszállításért.

A szolgáltatás remek lehetőséget biztosít arra, hogy akkor is tudjon meglepetést okozni a tisztelt hölgynek, ha éppen nem tartózkodik a városban, tehát személyesen nem lepheti meg. A liziantusz csokor érkezése után a hölgy nem fogja úgy érezni, hogy a számára fontos napon Ön nem gondolt rá. Kedveskedjen virágküldéssel, mert ezzel garantáltan nem hibázhat!