Kislány futóbicikli: a valóra vált álom

Kislány futóbicikli: a valóra vált álom

Mindenkinek emlékezetes pillanat lehetett, amikor megkapta élete első kerékpárját, akár egy új modell, akár használt, esetleg öröklött darab volt. A kislány futóbicikli remekül kihasználható és ügyesen el lehet sajátítani a segítségével az egyensúlyozás minden apró fortélyát. Már másfél éves kortól lehet rajta próbálkozni a bicajozást, egészen 4 esztendőig alkalmas a közlekedésre.

Ezt az állítható és tetszőlegesen szabályozható ülésmagasság teszi lehetővé. A váz kialakítása sem mindennapi, hiszen a kislány futóbicikli kényelmes hajthatóságot garantál. Ezek mellett, természetesen könnyen hordozható, mivel alig 3 kilogrammot nyom. A kislány futóbicikli alkalmazhatósága miatt rendkívül népszerű modell, csak úgy száguldanak vele a gyermekek.

A csúszásmentes markolat az izzadás ellen is remekül szuperál. A defektmentes kereket garantálják a kicsik legnagyobb biztonságérzetét, valamint a hiba nélküli kormányozhatóságot egyaránt. Születésnapra, névnapra, ballagásra vagy valamilyen jeles eseményre kitűnő választás!