Szemészeti magánrendelés árak Budapesten – Kezelések összehasonlítása egy helyen

Szemészeti magánrendelés árak Budapesten – Kezelések összehasonlítása egy helyen

Nem meglepő módon, sokunkat már az is meglep, amikor a tudomásunkra jut, hogy bizony többféle eljárás is létezik, amelyekkel visszanyerhetjük az éleslátásunkat. A Budai Szemészeti Központ (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) weboldalán könnyen tájékozódhat arról, hogy jelenleg milyen árkülönbségek vannak az egyes kezelések között. Mik ezek az árkülönbségek és mit kell érteni ez alatt? Aki az olcsóbbat választja, az kevésbé fog jól látni, míg a drágább beavatkozás sasszemet garantál?

Azért ez nem teljesen így van, szóval érdemes alaposabban utánajárni annak, hogy mit takarnak ezek az árak és milyen lehetőségek közül van mód válogatni. Az előnyök nem a végeredményben keresendőek, hanem magában a folyamatban. Bizonyos körülmények között, az olcsóbb, ám jól bevált lézeres szemműtét, ami a PRK 7D nevet viseli, kellemetlen lehet a hosszabb gyógyulási idő tekintetében. A pozitívum az egészben, hogy ezt a páciens a saját preferenciái szerint választhatja meg.

A szaruhártya gyógyulása hámosodással jár, ami fájdalmas lehet. Mindez nem változtat a hosszú távú eredményen, hasonlóan a lebenyes eljárásokhoz, amelyek többe kerülnek, cserébe fájdalommentesek. A hagyományos felszíni kezelésnél sokkal gyorsabb és fájdalommentes a Zero-Touch 7D plus érintésmentes kezelés. Az 1 dioptria korrekció a precíziós lézernek köszönhetően csupán 1,3 másodpercbe telik. Természetesen a gyógyulási folyamat is rövidebb.

Az OptiLasik 7D a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező beavatkozás, aminek a további előnye, hogy teljes mértékben fájdalommentes. Másnap már garantált az éleslátás, ezt követően pedig már munkába is állhatunk néhány nap elteltével. A legkorszerűbb eljárás a Z FEMTO 7D, ami kíméletes, német és svájci csúcslézerekkel történik. Nem károsítja a környező szöveteket, fájdalommentes és a leggyorsabb gyógyulási idővel számolhatunk, ha ezt választjuk. További 10 fontos részletről olvashatunk a Z FEMTO eljárással kapcsolatban, amennyiben ellátogatunk a Budai Szemészeti Központ weboldalára.