Napelem szerelés Szekszárdon – A kivitelezés menete

Napelem szerelés Szekszárdon – A kivitelezés menete

A napelemek telepítésével előállítjuk a családnak szükséges elektromos energiát, amivel a lakás fűtését és a meleg vizet tudjuk fedezni. Ez egy nagyon jó befektetés, ami költséghatékony és környezetkímélő. Nem bocsájt ki káros anyagot. A napelem szerelés Szekszárdon is egy körültekintő helyszíni felméréssel indul. Az országszerte ismert ST Solar Kft. évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt több ezer napelem rendszert szereltek fel sikeresen.

Partneri kapcsolatban áll a Sharp panelgyártóval, akinek termékei rendkívül megbízhatóak. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megrendelő elégedett legyen. Ha szeretne erre a jól bevált és sokak által javasolt rendszerre váltani, vegye igénybe a szakértő csapat segítségét! A megtervezéstől a kivitelezésig mindenben számíthatnak rájuk. Első lépésként helyszíni felmérést végeznek, amikor megvizsgálják a tető szerkezetét, állóképességét és méretét. Átnézik a lakás elektromos hálózatának állapotát és a villanyszámlát.

Ezek alapján közösen eldöntik, hogy milyen teljesítményű rendszerre van szükség. Fontos, hogy ahová kerül a napelem, ne legyen árnyékos rész, a legjobb, ha minél több napfény éri. Ha a tető nem alkalmas, akkor a garázsra is szerelhető. Mindent megtesznek, hogy a megfelelő helyre kerüljön. A felmérés után árajánlatot adnak, ami, ha megfelel, pár napon belül elkezdik a szerelést. Ez csupán 1 napot vesz igénybe. A teljes összeg kifizetése a munka befejezésével és átadásával történik.

Az előnyei már ismertek, hátrányként esetleg az árát szokták felhozni, de ha igénybe vesszük az állami támogatást vagy pályázatot adunk be, akkor ez sem okoz problémát. Élettartamuk 30 év felett van, ez idő alatt rengeteg pénzt spórolhatunk meg. Mivel minőségi termékek, a meghibásodás lehetősége minimális, de bármilyen probléma adódik, gyorsan és hatékonyan megoldják. Az ország bármelyik pontján, így Szekszárdon és környékén is van lehetőség, hogy minél előbb áttérjenek a napelemes rendszerek telepítésére. Modernizálja otthonát új napelemes panelekkel!