Új technika a gyémántszemes kép megalkotása

Új technika a gyémántszemes kép megalkotása

A gyémántfestés feledteti a stresszt és csodálatos egyensúlyt teremt a sokszor túl dinamikus hétköznapokban. Készítse el csillogó gyémántszemes kép műalkotásait egyszerűen és nyugodtan! A műgyantából készült kövek könnyen felhelyezhetőek egy ragasztott vászonra, így darabról darabra olyan dekoratív remekművet alkotnak, ami biztosan inspirál majd.

A vásznon lévő szimbólumok jelzik, hogy melyik színt hová kell rakni. Ez nagyon egyszerű és roppant szórakoztató. Aki szeret kézimunkázni, annak ez az új stílus egészen biztosan tetszeni fog. A gyémántszemes képek többsége egy előre elkészített séma alapján készül, számokkal vagy betűkkel jelöltek a színek. Vásárolható külön is olyan gyémántszemes képhez való alapanyag, ahol mi magunk határozzuk meg a témát és a színelosztást.

Ehhez csak különféle színes csomagokat kell vennünk és már kezdődhet is az alkotási munka. Nemcsak kép készülhet ezzel a technikával, hanem különféle használati tárgy, sőt, akár ruhára felhelyezhető dísz is. Csak a képzeletünk szab határt, hogy mit készítsünk.