Jól felszerelt elektromos hősugárzók

Jól felszerelt elektromos hősugárzók

A tavaszi és őszi időszak hidegebb napjain, amikor már leállítottuk vagy még nincs főfűtés, jól jön egy gépezet, amivel pár perc alatt enyhíthetjük a levegőt a lakásban. Szerencsére, elektromos hősugárzók sokaságát találjuk a boltokban, de ezek már megrendelhetőek az interneten keresztül is.

A warnex.hu webáruház gazdag felhozatalában szerepel például a Home FK 1/0 fűtőtest, ami két fűtési fokozatban működik. Felszereltségéhez tartozik a mechanikus termosztát, jellemzői közé sorolható a kapcsolható oszcillálás, valamint az automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén.

Nem nagyméretű a készülék, mindössze 22x30x18 cm. A webshop kínálatában felfedezhetőek nagyobb elektromos hősugárzók is, mint például a Home FKK 21 szabadon álló látványkandalló.

Amellett, hogy kellemes meleget biztosít, a designjával jelentősen emeli a helyiség hangulatát, amiben elhelyezésre kerül. Az elektromos hősugárzók ezen elegáns változata számos funkcióval van felruházva és ezek mindegyike távirányítható. Valósághű LED lángeffektet kínál.