Karos állvány tervezése és legyártása

Karos állvány tervezése és legyártása

Szálanyagok és táblalemezek biztonságos tárolására alkalmas speciális állványt keres? Ilyenkor nem érdemes készterméket keresnie, sokkal jobb választás, ha személyre szabott megoldást választ.

A Raktech lelkes csapata többéves tapasztalattal a háta mögött eleget tud tenni a kérésének és olyan karos állvány tervezését, kivitelezését hozza össze, ami méretében és tartósságában is képes arra, hogy csöveket, lemezeket, forgácslapokat megtartson.

A karos állvány igény szerint feljebb és lejjebb emelhető vagy ereszthető, így a raktáron lévő termékek mennyiségéhez tudja hangolni. A karok teherbírása nagyon nagy, egyenként képesek 200-3650 kg súlyt megtartani.

Melyik más karos állvány bírna ennyit megtartani? Bátran ki merjük jelenteni, hogy szinte semelyik. A díjmentes helyszíni felmérés során levesszük a rendelkezésre álló terek méreteit és ahhoz igazítva alakítjuk ki a szerkezetet. A cégünk által forgalmazott karos állvány elemeiből önhordó szerkezetek is kialakíthatóak. Ilyen állványokat nemcsak belterületre, hanem udvarra is tudunk készíteni.