Kényelmes fogást nyújt a Feeder horgászbot

Kényelmes fogást nyújt a Feeder horgászbot

A halfogás művészet, amit valamilyen formában muszáj elsajátítani, ha sikeresek akarunk lenni. Amennyiben a cél a sport és a szórakozás, akkor nem hálóval esünk neki a feladatnak, hanem egy kiváló Feeder horgászbot segítségével indulunk a kapitális fogás irányába. A tudomány rengeteget fejlődött ezen a területen és sorra jelentek meg azok a kiváló berendezések, amelyekkel nagyban fokozható az élmény és a siker aránya.

Amíg régen a minél hosszabb botok nyújtották az előnyt, addig ma már a könnyű kialakításon van a hangsúly. A Feeder horgászbot nem kell sok méterre elnyúlnia, mert a szerelék minél távolabbi kijuttatására szolgál az orsó.

Egy standard hosszúság bőven elég, de ettől még figyelni kell arra, hogy minőségi alapanyagokból készüljön, a gyűrűk jól tudják vezetni a zsinórt és minél könnyebb, valamint kézbe simuló legyen. A Feeder horgászbot egyetlen tulajdonságában sem fog csalódást okozni. Ha órákon át tartjuk a kezünkben, akkor sem tudunk elfáradni. Tökéletes befektetés, ami megtérül.