Kutya fekhely az állat igényei szerint

Kutya fekhely az állat igényei szerint

Egy fárasztó nap után nincs is kellemesebb, mint ledőlni a kényelmes ágyunkba és aludni egy jót. Ezzel pontosan így vannak az ebek is, ezért a komfortos, puha kutya fekhely nekik is nagyon fontos. Főként a fiatal állatok szeretnek napközben ugrálni, futkározni, a napi teendőiket ők is ugyanolyan odaadással végzik, mint mi, emberek.

Napközben is szeretnek pihenni egyet-egyet, az idősebb kutyusok gyakran ledőlnek egy kicsit a fekhelyükre. Éjszaka pedig valamennyiüknek szükségük van a pihentető alvásra. Mindegyik állat más, ezért a kutya fekhely is olyan kell legyen, amiben a kedvencünk biztosan jól érzi magát napközben és éjszaka egyaránt.

Válasszunk tehát olyan fekhelyet, ami méretben, formában is kialakításban is megfelelő! A petsker.hu webáruházban különféle méretű, anyagú, kivitelezésű ágyak és kuckók kaphatóak. A kutya fekhely lehet kicsi, magas, ovális, bebújós, puha, sőt, bőrből készült is. Az idősebb négylábúaknak érdemes egy memóriahabos termék beszerzését megfontolni. Ha jól választunk, azt a kutyus meghálálja nekünk!