Kutya fogkő eltávolítás professzionális módon

Kutya fogkő eltávolítás professzionális módon

Szeretnénk megkímélni magunkat és a kedvencünket attól, hogy rendszeresen kelljen fogorvoshoz vinni? Az állategészségügyben ez a beavatkozás másképpen fest, mint az ember esetében, hiszen bódításra vagy teljes altatásra van szükség ahhoz, hogy a doki megvizsgálhassa a panaszost. Érdemesebb inkább megelőzni a felesleges kezeléseket a kutya fogkő eltávolítás révén.

A megfelelő élelmiszerek felszolgálása, valamint a speciális ultrahanggal működő fogkefe alkalmazása beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ez a metódus nagyon kíméletes és nem jelent semmilyen kellemetlenséget az állatnak. Abból adódóan, hogy nincs felesleges súrolás, ami valóban zavarhatná az ebet, a kutya fogkő eltávolítás könnyed és gyors folyamat.

A készülék által generált rezgések elősegítik a fogíny egészségét azzal, hogy 12 milliméter mélyen belehatolnak és kellemes masszírozás keretében fokozzák a vérkeringést, a szövetek regenerációját. A kutya fogkő eltávolítás az Emmi-pet ultrahangos fogkefe használatával játékossá válik, amit mindenki nagy örömmel tapasztal majd meg.