Mikor érdemes segítséget kérni a pályázatíráshoz?

Mikor érdemes segítséget kérni a pályázatíráshoz?

Egy céget folyamatosan fejleszteni kell, máskülönben lemarad a konkurencia mögött, viszont vannak olyan korszerűsítések, amelyeket a cégvezető már nem tud saját forrásból finanszírozni. Ebben az esetben nagyon jól jön egy szép pályázati összeg, azonban ennek elnyerése nem olyan egyszerű, mint ahogyan tűnik. Nem véletlen, hogy sokan kérnek segítséget pályázatíráshoz. Így jelentősen megnő az esély a jó döntésre és a pályázat elnyerésére, hiszen a szakértők segítenek kiválasztani a legjobb alternatív lehetőséget.

A finanszírozási konstrukció kiválasztása során nagyon alaposan szükséges eljárni, amire egy átlagember nem igazán képes. Természetesen, mindenki arra törekszik, hogy az adott körülmények között a legkedvezőbb feltételrendszer keretében jusson pénzforráshoz. A EU támogatás nagyon jó, de van egy hatalmas hátránya. Nem mindig akkor van pályázati kiírás, amikor szüksége volna erre a vállalkozónak, ezért kénytelen a kiíráshoz hangolni a projektjét.

Mindezek ellenére elmondható, hogy a pályázati pénz igazán olcsó finanszírozási forma, amit mindenképpen megéri igénybe venni, ha lehetőség adódik rá. Célszerű ennek elnyerésének érdekében szakemberek segítségét kérni. Igen profi szakértők dolgoznak a Forrás Centrum Kft. nevű cégnél, akikkel ajánlott felvenni a kapcsolatot. Ezek a szakértők közel 900 nyertes pályázattal, megközelítőleg 13 millió Ft támogatást nyertek el az ügyfeleiknek sikerdíjas konstrukcióban.

Ha azt szeretné, hogy az Ön vállalkozása is az EU pályázatok egyik nyertese legyen, küldje el a szakértőknek cége utolsó lezárt évének mérlegét faxon, a 06 1 700 1911-es telefonszámra vagy e-mail-ben a forrascentrum.hu weboldalon található címre és a specialisták díjmentesen beminősítik a pályázati alkalmatosságot! Ugyancsak a weboldalon keresztül feliratkozhat a pályázatfigyelés szolgáltatására is. Így a cég munkatársai azonnal értesíteni fogják, ha új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg. Így nem fog lemaradni egyetlen sikert hozó lehetőségről sem.