Mire használható a földnedves beton?

Mire használható a földnedves beton?

Építkezések, ház körüli betonozási munkálatok során általában nagyobb mennyiségű betonra van szükség. Ha nincs betonkeverőnk vagy nem szeretnénk folyamatosan a bekeverési arányokkal bajlódni, két alternatíva közül választhatunk. Vagy mixerbetont rendelünk, amit betonkeverő autóval szállítanak, vagy a másik megoldás a földnedves beton, amelyet egyszerű billenőplatós teherautó hoz a helyszínre.

Mindkét betontípus eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, így nem mindegy, hogy milyen munkára, melyiket választjuk. A mixerbeton az állagát tekintve hígabb, képlékenyebb massza, amely jellemzően nagyon gyorsan köt, így a szállítást követően azonnal a bedolgozási helyre kell kerüljön.

A földnedves beton ezzel ellentétben a helyszínre borítva, lapátolással kerülhet a bedolgozási helyére. Mivel szárazabb, sűrűbb állagú és nem tartalmaz annyi vizet, mint a mixerbeton, egyszerűbb vele dolgozni. A tekoagyartotol.hu csapata a cég által előállított földnedves beton forgalmazásával foglalkozik, amire az oldalon található elérhetőségeken lehet árajánlatot kérni.

A térkőgyár a minőségi térkövek gyártója

Az egyedi és standard térkövek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Térkőüzem a felhasználói igények széles körű kielégítésére specializálódott. A gyáli telephelyű térkőgyár a speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztosít minőségi, I. osztályú termékeket, amiket a piaci ár figyelembe vételével a lehető legjobb áron kínálnak.

A térkőgyár termékei olyan természetes anyagokból készülnek, mint a színes kőzúzalék, kavics, homok, cement és víz, ennek megfelelően természetes módon „viselkednek”. A térkőgyár széles szín, forma és méret választéka lehetővé teszi, hogy garantáltan mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő térkövet.

Mivel ezek a burkolat típusok rendkívül időtálló, strapabíró, tehát nagyobb igénybevételnek is kitehető, és nem utolsó sorban esztétikus térkövek, elterjedtek kocsibeállók, teraszok, járdák, kerti pihenők burkolási megoldásaként is. A térkő lerakás nem bonyolult folyamat, de érdemes szakértő tanácsát kérni a munkálathoz.