Oleo Mac láncfűrész eltérő kivitelekben

Oleo Mac láncfűrész eltérő kivitelekben

A kertészkedés folyamán, az építőiparban, az erdészetekben, de a háztartási munkálatok elvégzésében, a tűzifa aprításában is számos korszerű berendezés könnyíti meg a munkát. Az Oleo Mac láncfűrész kimagasló kvalitást képvisel, legyen szó benzinmotoros vagy akkumulátoros változatokról. Amennyiben a csendesebb működés fontos szempont, akkor az akkust érdemes választani.

Az Oleo Mac láncfűrész változatos kivitelben található meg a parasztplaza.hu webáruházban. A láncvezető modellenként eltér, 25 cm és 46 cm közötti intervallumban alakul. A közös ezekben a modellekben, hogy mindegyik maximálisan megbízhatóan működik. A professzionális darabok intenzív munkavégzésre ajánlottak, erős gépek, amelyek akár nagyobb fák kidöntésekor is sikeresen teljesítenek, nehéz időjárási körülmények között is.

Továbbá, exkluzív dizájnnal vannak ellátva, a munkavégzés pedig minden esetben precíz. A vágási és metszési munkákra kialakított Oleo Mac láncfűrész típusok kisebb súllyal rendelkeznek, a komfort maximalizálása érdekében.