Színátmenetes fonal finom gyapjúból

Színátmenetes fonal finom gyapjúból

A kézimunkázás által előállított darabok egytől egyig különlegesek, egyediek, hiszen az alkotó fantáziáját tükrözik. Ez a jelleg tovább emelhető a színátmenetes fonal használatával, hiszen nem mindennapivá varázsolják a megismételhetetlen árnyalatmenetek és a változatos minták.

Hihetetlen sokszínűség fedezhető fel egyetlen gombolyagon belül is, ugyanakkor lehet kombinálni ezeket. Az alkotásunk kinézetét az elképzeléseink szerint alakíthatjuk. Kimagasló minőségű, utánozhatatlan végeredmény kapható a színátmenetes fonal alkalmazása révén. Ami szeretettel és lelkesedéssel készül, eleve nehezen felülmúlható szépséget sugároz.

Ha színminta alapján akarjuk megvalósítani a kézműves álmunkat, mindenképpen érdemes odafigyelnünk arra, hogy az adott minta milyen szemsűrűség esetén vázolja fel az óhajtott külalakot. Finom gyapjúból készült színátmenetes fonal szerezhető be a nordfonal.hu webshopból. Nem kell attól tartanunk, hogy ennek szúrós vagy durva a textúrája, tehát bármilyen ruhanemű megalkotható a felhasználásával.