Szivacs fotel gyerekeknek kétféle kivitelben

Szivacs fotel gyerekeknek kétféle kivitelben

A gyermekekről köztudott, hogy szeretik utánozni a felnőtteket, másolni a tevékenységeiket, szokásaikat. A nappali fotelje csábító bútordarab számukra, azonban nem a legbiztonságosabb. A szivacs fotel gyerekeknek pont a lurkók méretére készült, puha, könnyű, teljesen biztonságos.

Ebben ők is elterülhetnek kényelmesen, akár a nagyok a sajátjukban. Mivel könnyű, így lehet ide-oda pakolászni, húzni-nyúzni, babákat, plüssöket ültetni bele, tehát elmondható, hogy a szivacs fotel gyerekeknek nemcsak egy ülőalkalmatosság, hanem játék is. A gyerekágybolt.hu webshopban a legjobb minőségű fotelek kaphatóak többféle modellben. Választhatunk egyszemélyes típust rengeteg divatos színben, de szélesebb, kihajtható változatot is, amin ketten is elférnek és még pihenésre is alkalmas.

Mindkét fajta szivacs fotel gyerekeknek erős, könnyen tisztítható, 100% pamutból készül, ami minden részén lecipzározható. Magas minőségű hideghabbal van töltve, így sok máshol kapható termékkel ellentétben, nem nyomódik össze.