Társkeresés Pécsen: mik a legjobb randihelyszínek?

Társkeresés Pécsen: mik a legjobb randihelyszínek?

A társkeresés nem egyszerű dolog, az első randi pedig nagyon meghatározó lehet. Érdemes olyan programot és helyszínt választani, ami mind a kettőtöknek megfelel, hiszen így legalább az biztos, hogy megfelelően el fogtok tudni lazulni. A parom.hu weboldal szerint több jó randilehetőségre is lehet lelni Európa kulturális fővárosában. Pécs gyönyörű helyeket és változatos programlehetőségeket tartogat a randevú helyszínt kutatóknak.

A belváros romantikus hangulatának köszönhetően az is elég, ha csak andalogtok és sétálgattok a főtéren, vagy annak környékén. Kevés embernek jut eszébe a saját szülővárosát úgy felfedezni, mintha turista lenne. Mivel mindennap elmegyünk a csodaszép épületek és emlékművek mellett, ezért egy pillanatra se állunk meg, hogy részletesebben szemügyre vegyük azokat. Ha kipróbálod, egészen biztosan fel fogsz fedezni néhány olyan dolgot, amelyek felett eddig csak úgy átsiklott a tekinteted.

Ha valami tartalmasabbra vágynál, esetleg egy klasszikus vacsora randira, akkor érdemes lehet megfontolni, hogy kicsit eltávolodtok a belváros forgatagától. Tagadhatatlan, hogy ott is található számtalan szép étterem, ám sokkal privátabb élményben lehet részetek a város szélén. A nyugodt környezet lehetőséget biztosít arra, hogy csak egymásra figyelhessetek és elfeledjetek minden gondot, amire a rohanó nagyváros emlékeztetne. A Bagolyvár étterem már lassan 30 éve szolgál fel hagyományos magyar ételeket, az elhelyezkedésének köszönhetően pedig gyönyörű kilátásban lehet gyönyörködni.

Nem nagyon lehet elképzelni romantikusabb helyszínt, talán csak a Janus Pannonius utcában található lakatfalat. A szerelmesek titkait őrző lakatok már a 70-es évek óta gyűlnek és ha siettek, talán a tiéteknek is jut hely. Ha ezt most még soknak érzed, akkor is számtalan helyszín található a városon kívül és belül, ami alapja lehet egy tökéletes első randinak. Amennyiben valami extrémebbre vágynátok, akkor a Mecsextrém lesz a tökéletes úti cél, ahol garantált az adrenalin és a sok nevetés.