Téli és nyári kislány pizsama modellek

Téli és nyári kislány pizsama modellek

A gyermekek édes álma közvetlenül függ az alvás közben viselt ruhák minőségétől. Ezeknek az anyaga nem lehet ártalmas a kicsik egészségére. Ezért a szülőknek tanácsos a hipoallergén pamutból készült kislány pizsama vásárlása. Az anyag összetétele minimális mennyiségű, legfeljebb 5-10% szintetikus szálat tartalmazhat.

A gyártók ezt a ruházat tartósságának és praktikumának növelése érdekében teszik. Már az egészen kicsi lányok is szeretik lemásolni az édesanyjuk vagy a nővérük stílusát, ezért divatos kislány pizsama modellekre vágynak. Ezek közül egyesek finom ápolást igényelnek és csak a meleg évszakra alkalmasak. Ezért egy kislány szekrényében legalább 2 pizsamának kell lennie, egy nyárinak és egy télinek.

A melegebb változat hosszú ujjú pólóból és nadrágból áll, ami frottírból, pamutból vagy gyapjúból készül. Ezzel szemben, a nyári kislány pizsama egy rövid ujjú pólóból és egy rövidnadrágból tevődik össze, ami lélegző és természetes pamutból készül. A pizsamák ára közvetlenül függ a szövettől, a kivitelezéstől és a márkától.