Természetes hisztamin csökkentőt már az ókori görögök is használtak

Természetes hisztamin csökkentőt már az ókori görögök is használtak

Eldugult orr, könnybe lábadt és égő szemek, kínzó torokfájás. Bizony, ezen kellemetlen tünetek az allergia velejárói. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, egyre többen szenvednek hazánkban is a fájdalmas betegségtől. Szerencsére van megoldás! Az egyik leghatékonyabb természetes hisztamin csökkentő gyógynövény a csalán, illetve az abból készített produktumok, amelyek remek lehetőséget biztosítanak a probléma megoldására.

A csalánról egyébként is közismert a gyógyító szerepe, ami nem csupán egy-két betegséget érint, de igazán sokoldalúan hasznosítható, kezdve a lázcsillapítástól, a gyulladáscsökkentésen keresztül, egészen a már említett allergiás panaszok kezeléséig.

A gyógynövény erejébe vetett bizalom persze nem új keletű jelenség, hiszen több kutatás is bizonyítja, hogy már az ókori görögök is előszeretettel alkalmazták a természetes hisztamin csökkentő csalánt, ha rendellenességet tapasztaltak az egészségük terén. Most ez az ősi tudás nyújt gyógyírt minden szenvedőnek, természetesen modern köntösbe bújtatva.