Válltáska keresztfonásos öltésekkel

Válltáska keresztfonásos öltésekkel

Nagyon sok hölgy részesíti előnyben a vállra akasztható táskákat, mivel így szabadon maradnak a kezek, a szatyrok is könnyebben vihetőek. Főleg akkor, ha a kedvenc sorozatuk ihlette válltáska kerül a tulajdonukba!

A Star Wars kedvelőinek jó hír, hogy a bubblestore.hu webáruházban megvásárolható a Leia válltáska, aminek a tervezőit a hercegnő által viselt barna ruha inspirálta. Ezzel a ruhával tűnt fel Ewok faluban a Jedi visszatér című alkotásban.

A termék műbőrből készült, az elején egy fémből előállított Lázadó Szövetség jel látható, a szélein keresztfonásos öltések találhatóak, a hátoldalán pedig ott díszeleg a fém Star Wars logó. A válltáska belsejét kedves ó ewok mintás anyag borítja. Csodaszép darab, praktikus, igazi rajongóknak való ez a válltáska.

A méretei is nagyon jók, 34x26x10 cm, tehát éppen akkora, hogy minden szükséges dolog beleférjen, amelyek nélkül nem indulunk el sehová. Kedvező áron rendelhető meg a válltáska, a szállítási idő pedig 2-3 munkanap. Ajándékba is remek ötlet, mert a Star Wars kedvelői kitörő örömmel fogadják.