A nyári meleg remek lehetősége a flyboard kipróbálására

A nyári meleg remek lehetősége a flyboard kipróbálására

A forró hónapokban legtöbben a vízparton keresnek enyhülést, legyen az medence, folyó, tó, esetleg tengermellék. Rengeteg lehetőség adódik itt az úszás mellett. Mit szólna ahhoz, ha 8 méterrel a víz felett repülhetne? Megoldható már ez is, például a hazai Fundy tavon.

Az élmény semmihez sem fogható, a vízszint felett magasan repülni és delfinként bukdácsolni felejthetetlen. Ez a lábra csatolt flyboard deszka révén érhető el. Ebből ömlik ki a magasba emelő vízsugár, aminek erőssége szabályozható. Bonyolultnak tűnik ez a vízi-sport, de pár perc után a legtöbb kalandvágyó belejön.

A jetski ülésén egy tapasztalt kezelő ül és figyeli a flyboardost. Ő adagolja a kellő mennyiségű vízsugarat és folyamatosan hasznos tanácsokkal látja el a repülőt. Igényelhető ajándék voucher is, ami 3 főre ingyenes belépőt tartalmaz. Az ár az aktív boardozás időtartamától függ, ami 15-től 60 percig terjedhet.

A kuponon megtalálható a szervezők elérhetősége, felhasználás előtt minden esetben időpontot kell egyeztetni. A 8 hektáros tó 2 darab kibójázott, zárt pályával rendelkezik. Az élményt követően a vendégek megpihenhetnek a homokos parton, ahol kényelmes napozóágyak és korlátozott számú napvitorlák várják őket.

Fontos tudni, hogy ez az extrém sportolási lehetőség 14 éves kortól gyakorolható, ettől fiatalabb korú gyerekek esetében szülői beleegyezés nélkülözhetetlen. A vízre szállást mindenkor egy szárazföldi oktatás előzi meg, mert a deszka biztonságos használatához erre nagy szükség van.

Megfelelő viselkedésformát igényel ez a tevékenység ahhoz, hogy élvezhető legyen. A szükséges felszerelés alatt értendő a mentőmellény, a neoprén ruha és a bukósisak. Ezeket a szolgáltató partnere biztosítja a résztvevőnek.

Az enyhébb sportolási lehetőségek kedvelői is megtalálják a Fundy tavon a számukra leginkább megfelelő tevékenységet, ugyanis megtalálható itt strandröplabda pálya, teqball asztal, strand focipálya és trambulin is. Az ugyancsak nyitva tartó büfé szolgáltatásait felhasználva, a felfrissülés is garantált.