A Quivogne családi vállalkozás

A Quivogne családi vállalkozás

Kontinensünk természeti adottságai kedveznek a földművelésnek. Ezt a lehetőséget kihasználva lett Nyugat-Európában a piac egyik vezető mezőgazdasági eszköz gyártója a francia Quivogne cég.

Szakterületük a földet megmunkáló és bádogos gépek gyártása. Gyártóként 1946 óta törekednek arra, hogy lefedjék a mezőgazdasági munkagépek széles skáláját és teljes mértékben megfeleljenek a modern, racionális és hatékony agráripar igényeinek.

Ezeket a gépeket a Jussey-i ben található telephelyükön tervezik, építetik és tesztelik. A Quivogne név egy családi vállalkozást takar, ami igyekszik összekötni a hagyományos értékeket a modern filozófiával. Ennek eredményeképpen, a Quivogne tesztelő, bemutató, valamint kutatási osztályokat hozott létre.

Mindez lehetővé teszi a vállalatnak, hogy rendkívül produktív és megbízható termékeket kínáljon, amelyek ügyfelei igényeit kielégítik az egész világon. A társaság kiváló cégpolitikájának köszönhetően, képes volt szilárd megoldásokat kifejleszteni, a teljesítményük és jövedelmezőségük javítása érdekében.