A rafting Palfau környékén tökéletes lehetőség

A rafting Palfau környékén tökéletes lehetőség

Rengeteg a visszajáró vendég, hiszen egy szerethető sportágról van szó. Kedvező feltételekkel zajlik a rafting Palfau területén. Az iskolák minden évben szerveznek kiruccanásokat és gyakran döntenek a vadvízi evezés mellett.

A 14 évnél idősebbek már szülői felügyelet nélkül próbálhatják ki ezt a fantasztikus sportágat, viszont szükség lesz arra az iratra, ami ezt bizonyítani tudja. Az ettől fiatalabb korosztályra már más szabályok vonatkoznak. Ebben az esetben az egyik szülőnek jelen kell lennie.

A rafting Palfau városában a Salza folyón történik. A várostól körülbelül 200 méterre van a folyó. Nagyon sok a látványosság, így a programok közé érdemes bekalkulálni a szárazföldi túrát is.

Gyönyörű a hely, így ha magával visz egy fényképezőgépet, akkor meg is tudja mindezt örökíteni. Hazaérve megmutathatja a barátainak, hogy milyen szép helyen járt. A rafting Palfau térségében élőknek és a turistáknak is kiváló kikapcsolódás lehet. A lakosoknak lehetőségük van heti szinten kikapcsolódni. Ha Ön messzebb él, akkor sincs baj, hiszen néhány órán belül kocsival ideutazhat.