Az alufólia küzkedvelt a háztartásokban

Az alufólia küzkedvelt a háztartásokban

Az alumíniumfóliát a háztartásokban gyakran szokták használni, mivel rendkívül hasznos, hogyha sütésre kerül a sor. Az alufólia ellenáll a magas hőnek és az ebbe belegöngyölt falatok sokkal omlósabbak lesznek, mivel a saját levükben készülnek el.

De nemcsak a tepsiben lehet használni, hiszen kerti sütés közben is gyakran elő szokott kerülni az alufólia. A burgonya nagyon népszerű eledel hazánkban. Számos változatát ismerjük és fogyasztjuk nagy előszeretettel.

A burgonya ebbe tekerve, igazi ínyenc falatnak számít a húsok mellé. De nemcsak a konyhai feladatok elvégzésében válik nagy segítségünkre, hanem az éttermekben és a kifőzdékben is gyakran szokták használni, mivel nem ereszti át a zsírt, ezért olyan ételeket is bele lehet csomagolni, mint például a grill csirke.

Megtartja a becsomagolt ételek hőjét, amelyek nem hűlnek ki az elfogyasztásuk előtt, ezért nem csoda, hogy az ételfutár szolgálatok is gyakran alkalmazzák az alufóliát csomagoláshoz. Kedvező áron szerezhető be, ráadásul többféle méretben a cadmas.hu weboldalról.