Az egzotikus és tüzes rum

Az egzotikus és tüzes rum

Ha Kubára gondolunk, azonnal a tenger és a jó zene jut az eszünkbe. No és persze a csodás rum! Ez az egzotikus ital ugyanis megidézi a Karib-szigetek térségének sajátságos varázsát. Természetesen nem kell a gyönyörű Kubáig elmenjünk ahhoz, hogy autentikus fajtákat fogyaszthassunk, hiszen akár a fotelünk kényelméből is beszerezhetjük.

A tengerészek italának is becézett avagy csúfolt nedű ütős, tüzes mind tisztán fogyasztva, mind pedig koktélokban. A fajtáit tekintve a rum lehet fehér, arany, fekete és fűszeres. Mindegyiknek megvan a maga varázsa, úgyhogy érdemes valamennyit megkóstolni. A világ minden részén előszeretettel fogyasztják, tisztán és keverve egyaránt.

A fehér remek alapot képez például a frissítő hatású Mojitonak, ami nálunk is nagyon népszerű. A rum a konyhaművészetben is népszerű alapanyag, ízesítőként használják süteményekhez, mint a rumos golyó vagy torta. Igazán sokoldalú ital, tehát nem hiányozhat egyetlen bárszekrényből sem. Megrendelhető bármikor a diszkontital.hu webáruház gazdag választékból!