Az elektromos hinta, altatásra is alkalmas szerkezet

Az elektromos hinta, altatásra is alkalmas szerkezet

Legyen szó újszülött vagy nagyobb babákról, mindegyik imád a felnőttek közelében lenni és gügyögni nekik egész nap. Az elektromos hinta ideális választásnak bizonyul abban az esetben, ha nem szeretné, hogy a csemetéje a kiságyból figyelje a történéseket.

A kényelmes pihenőszék pár egyszerű mozdulattal összerakható és szét is szedhető, így bárhová könnyen el is szállítható. A vászonból készült tető, ami megfelelően véd a napsugarakkal szemben, és a játéktartó állvány is leszerelhető.

A szerkezet 0 év és 6 hónapos kor között ajánlott a kicsiknek, a teherbírása 9kg. A háttámla és az ülési funkció állítható, ami a pihentető alvás idején kimondottan előnyös lehet.

A mellékelt távirányítóval szabályozható a hinta által kibocsátott hang erőssége és a hintáztatás erőssége is. Az elektromos hinta 3 időzónára beprogramozható, 5 pontos biztonsági övrendszerrel ellátott szerkezet, ami hozzájárul a picik tökéletes biztonságához. Kényelmes párnabéleléssel rendelkezik és vidám színekben elérhető. Az elektromos hinta remek segítség lehet a szülőknek, amikor nem tudják ölben tartani a legkisebbeket.