Darts tábla amatőr és haladó szintnek

Darts tábla amatőr és haladó szintnek

A darts az egyik legnépszerűbb társasjáték vagy sport, amivel egy kisebb baráti társaság, esetleg család kiválóan kikapcsolódhat. A bulihoz természetesen kell egy jó darts tábla és nyilak is. Ilyesmit már otthoni kivitelben is be lehet szerezni, így egy jó dartsozáshoz el sem kell menni a játékterembe vagy kocsmába.

A nyilakhoz hasonlóan, a tábla is többféle kivitelben megtalálható. A jateksport.hu webáruházban az egészen olcsó, mágneses változatoktól kezdve, a hivatalos versenytáblákig többféle termék is megtalálható ebben a kategóriában. A mágneses, úgymond amatőr darts tábla változatok természetesen jóval olcsóbbak, mint a versenyekre való típusok, amiknek a tulajdonságai is teljesen mások. A mágneses változatok kiválóak a kezdőknek otthonra.

A Gladiator 3+ ONE80, versenyminőségű, WDF, sisalból készült darts tábla már egy magasabb szintet képvisel. Kiváló minőségű termék minden szempontból. A Bull’s Focus II hivatalos versenytábla a legkontrasztosabbak egyike a tökéletes játékért és ideális sporttermekbe, játéktermekbe.