Dual SIM okostelefonok kettős funkcióval

Dual SIM okostelefonok kettős funkcióval

Azoknak, akik gyakran telefonálnak külföldre, a dual SIM okostelefon nagyon hasznos kütyü. Ezekkel az utazók és a diákok pénzt takarítanak meg a nemzetközi hívásokon, ha telefonjukat a tárcsázandó ország helyi hálózatára kapcsolják.

Mások egy hálózatot használnak a munkájukhoz, másikat pedig a személyes hívásaikhoz. Ahelyett, hogy két telefont kellene magukkal hordani, elég, ha a zsebükben dual SIM okostelefon lapul, amit olyan képességek jellemeznek, mint az 1 telefon, 1 különböző csomag és 2 eltérő telefonszám.

Kerülje el a helyi híváscsomaggal történő nemzetközi tárcsázás magas árait egy ilyen telefonnal! A két SIM használatának előnye, hogy mindkét hálózaton nyomon követhető a forgalom. Ha a szám a másodlagos hálózaton csörög, csak egy gombot kell megérintenie a hálózat váltásához és a hívás fogadásához.

A mobilcorner.hu kiváló minőségű és kedvező árú dual SIM okostelefonokra specializálódott, amik megfelelnek a vásárlók által támasztott követelményeknek. Ezek a gyönyörű dizájn és a praktikus funkciók tökéletes kombinációi.