Erkado ajtó prémium kivitelben

Erkado ajtó prémium kivitelben

Belépni a saját otthonunkba, mindig felemelő érzésnek számít. Viszont ehhez hozzátartozik az is, hogy milyen bejárati ajtó van beszerelve. Az Erkado ajtó különlegessége nemcsak a dizájnja, hanem az anyaga is. A fának mindig fontos szerepe volt az építészetben. Jelentősen meghatározhatja a belső dizájnt, hiszen ebből készülnek a különféle bútorok és nyílászárók.

Az Erkado ajtó többféle színben és kivitelben kapható a krisbadoosrs.hu jóvoltából, ahol igazi prémiumminőség található elérhető áron.

Mivel nem egyszerű beltéri nyílászáróról van szó, ezért a bejárati modellnek eleget kell tennie a különféle biztonsági előírásoknak. A modern zárrendszernek köszönhetően, rendesen megnehezít az illetéktelen behatolók dolgát.

Betörni sem lesz egyszerű, mivel fémprofillal és tömör fatokkal rendelkezik, aminek a megmunkálásából árad a precizitás, már-már művészi munkának számít. Az Erkado ajtó igény szerint, különféle extrákkal szerelhető fel. Ilyen például az elektromos, bio-metrikus zár, a vízrés, vagy az oldalvilágító, az újlenyomat-olvasóról már nem is beszélve.